> Advies > Partnervoorstellen & Profielen > De juiste foto bij uw profiel

Partnervoorstellen & Profielen

De juiste foto bij uw profiel

Een goede foto is het halve werk. Ook al draait het bij gay-Parship niet alleen om het uiterlijk; toch is het belangrijk dat u zorgvuldig de juiste foto kiest. In dit artikel helpen wij u bij het uitzoeken van het perfecte beeld.

De juiste foto bij uw profiel

Het visitekaartje

U kunt negen foto’s toevoegen aan uw profiel. Foto 1 wordt als hoofdfoto getoond: deze foto wordt als eerst door anderen leden gezien en verschijnt verkleind in de lijst met partnervoorstellen en contactverzoeken. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste foto’s? Hieronder vind u een aantal handig tips! Komt u er nog niet uit? Dan staat onze Single Coach u graag te woord.

Kies een portret

Vermijd opnamen van een te grote afstand: als de foto verkleind in de partnervoorstellen verschijnt, bent u namelijk niet meer te herkennen. Op de hoofdfoto moet als eerst uw gezicht te zien zijn. Gebruik foto's van vakanties en/of hobby's voor foto nummer twee of drie.

Kijk in de camera

De afbeelding is hier goed gekozen; maar kijk wel in de camera. Als u de andere kant opkijkt, kan het overkomen alsof u niet geïnteresseerd bent of iets te verbergen hebt.

Geen oude foto

Uw foto moet recent zijn en weergeven hoe u er op dat moment uitziet. Kies een foto die niet ouder is dan een jaar.

Een foto van u alleen

Staat u samen met uw ex op de foto? Slim als u bent, heeft u het beeld iets geretoucheerd en het andere gezicht uitgesneden. Dit zal vraagtekens oproepen bij uw potentiële partner en hij zal zich afvragen wie die persoon is. Plaats daarom een foto waar alleen u op staat.

Geen vermomming

Draag op de hoofdfoto liever geen zonnebril, hoed of iets anders dat uw gezicht grotendeels bedekt. Uw potentiële partner moet u toch in de ogen kunnen kijken?

Let op de achtergrond

Maak een foto in de omgeving die bij ú past. De achtergrond kan namelijk veel verraden over uw karakter en smaak.

Eerst uw huisdier

Een foto van uw huisdier bij uw profiel? Als trots baasje zijnde is dat natuurlijk leuk. Maar houd er rekening mee dat potentiële partners daar niet op zitten te wachten. Zij zijn geïnteresseerd in ú.

Advies van vrienden

U bent al blij dat u überhaupt een digitale foto heeft? En maakt de kwaliteit u daarom niet zoveel uit? Zonde. Wij adviseren: raadpleeg bij de fotokeuze iemand die u goed kent. Vrienden zijn vaak objectiever en kunnen daarom beter een passende foto voor u uitzoeken dan uzelf. Als u nog geen bruikbare foto heeft, probeer er dan een paar te maken; totdat u een goede opname heeft.

De foto’s zijn uitgezocht, en nu?

Direct na het aanmelden kan ieder gay-Parship-lid – onafhankelijk van of u wel of geen Premium-lid bent – tot 9 foto’s toe te voegen bij zijn/haar persoonlijke profiel. Om foto’s te uploaden gaat u naar ‘Mijn profiel’ en klikt u op de tab ‘Ik over mezelf’. Voor onze Premium-leden bieden we een speciale service aan: als u geen digitale afbeeldingen beschikbaar hebt, dan scannen we uw foto(‘s) kosteloos.

Test gayParship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Error with static Resources (Error: 418)