> Dit is gay-Parship > Coaching > Mieke Mievis

Mieke Mievis

Mieke Mievis

Mieke Mievis is in 1998 afgestudeerd als seksuologe aan de KU Leuven. Daarna heeft zij haar postgraduaat gevolgd van 2008-2001 in systeemtherapie om als relatie en sekstherapeut aan de slag te kunnen. Zij startte haar eigen praktijk op in Ternat en heeft inmiddels ook een praktijk in Haacht lopen. Naast haar werkzaamheden als relatietherapeute bij Parship werkt ze voor de Vlaamse Overheid, waar ze dossierbehandelaar is rond het thema seksuele gezondheid. Dat thema behandelt ze ook vaak in de media. Zo heeft ze twee jaar een rubriek (lekkere lijven) gehad op de vroegere radiozender Donna, werkte ze mee aan het maandblad Milo en werd ze in een aantal radio- en televisieprogramma's gevraagd om haar expertise. Tegenwoordig heeft ze een vaste rubriek in de weekendbijlage de NINA en geeft ze geregeld lezingen over lichaamstaal, een thema waar ze in ' de zomer van 2007' mee op het scherm te zien was. Je kan haar ook nalezen in drie boeken: het lekkere Lijvenboek 1 en 2 en dit jaar verscheen 'Natuurlijk over Seks'. Sinds 2007 heeft Mieke Mievis een telefonisch spreekuur bij Parship waarin ze mensen ondersteunt in hun zoektocht naar de partner die echt bij ze past.

Elke donderdag tussen 19:00 – 21:00 Telefoonnummer: 0903-42553

“Als therapeute ben ik gespecialiseerd in relatie- en seksproblemen. Uiteraard verloopt een telefonische coaching anders dan een therapiesessie. Toch tracht ik alle vragen van de bellers te beantwoorden. We bekijken dan samen het profiel en ik geef tips om de juiste woorden te vinden voor de rubriek ‘Ik over mezelf’ en deze zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. Door te kijken hoe contacten verlopen, probeer ik samen met de leden het beste uit Parship te halen. Daarnaast heb ik vaak met leden gesprekken over vorige relaties en ‘de blokkages’ die mensen hierbij hebben opgelopen. Niet alleen om die af te sluiten, maar ook om niet opnieuw in dezelfde valkuilen te trappen. Liefde blijft een complexe materie die toch in alle eenvoud wondermooi kan zijn. "

Test gayParship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Error with static Resources (Error: 418)