> Dit is gay-Parship > Het PARSHIP-principe

Het Parship-principe

Leer het Parship-principe kennen

Prof. Dr. Hugo Schmale is gediplomeerd psycholoog en is sinds de jaren 60 intensief bezig met onderzoek op het gebied van relaties. Als medeoprichter van Parship is hij verantwoordelijk voor de wetenschappelijke ontwikkeling en begeleiding.


Het Parship-principe: liefde is, als je bij elkaar past

Natuurlijk stelt u zo uw eisen. U zoekt immers iemand die echt goed bij u past. Die van u houdt zoals u bent. En van wie u houdt zoals hij of zij is. Het gayParship-principe

De Parship-procedure: 30 jaar wetenschap voor uw geluk

Parship heeft het voortouw genomen op het gebied van wetenschappelijk relatieonderzoek. De bekende en erkende psycholoog professor dr. Hugo Schmale doet al sinds de jaren 60 onderzoek op dit terrein. Zijn ervaring en wat hij heeft weten te bereiken, liggen ten grondslag aan de Parship-test en het grote succes van Parship. Wetenschappelijke basis

Gelukkige paren

Gelukkige paren

Bij Parship definiëren we ons succes aan de hand van de kleine en grote "overwinningen van de liefde", waarover onze leden ons elke dag weer opnieuw berichten: vele brieven en foto’s van gelukkige paren bereiken dagelijks onze redactie. Wie een partner voor het leven zoekt heeft met Parship de beste kansen om de passende partner te vinden.


Naar succesverhalen

Test gayParship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Error with static Resources (Error: 418)