> Parship Mobile

Online dating wordt mobiel

Die ene leuke single vinden wordt nu nog makkelijker. Met gayParship’s mobile app en mobile website kunt u zelfs onderweg contact leggen met andere singles.

Mobile website

Mobile Website

Onze mobile website biedt u alle belangrijke functies van gayParship. Maak gebruik van onze datingsite – zelfs als u onderweg bent!

 

Zolang u toegang heeft tot mobiel internet, kunt u gayParship bezoeken via www.parship.be: u wordt automatisch naar de mobile website gedirigeerd.

 

Deze mobile site is geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Lees dus berichtjes en bekijk partnervoorstellen waar u ook bent!

gayParship’s mobile app: dating op uw iPhone

mobile App

Als u al lid bent bij gayParship, kunt u de mobile app downloaden via de link hieronder.

 

U kunt natuurlijk ook onze mobile app direct uit de iTunes App Store downloaden. U hoeft enkel op ‘gayParship’ te zoeken in de App Store.

 

De dating app is zelfs beschikbaar op de iPod Touch.

Nu overal daten met onze mobile app en mobile website

Mis niets – zelfs niet als u onderweg bent
Stel, u heeft leuk contact met een mogelijke toekomstige partner en verwacht elk moment een antwoord van hem of haar. Helaas moet u nu de deur uit. Met de gayParship mobile app hoeft u niet achter de computer te blijven zitten, maar kunt u altijd berichten versturen en ontvangen – waar dan ook, wanneer dan ook.

 

Bekijk uw partnervoorstellen
Met de gayParship mobile app kunt u de wachttijd op het perron of in de wachtkamer bij de dokter veel leuker gebruiken. Klik door de lijst met aanbevolen partners en bestudeer profielpagina’s – met foto’s en informatie over hun interesses, hobby’s en natuurlijk de matchingresultaten.

 

Dit en nog veel meer
Natuurlijk zal gayParship nieuwe features toevoegen aan de mobile app en de updates voor u beschikbaar stellen in de App Store.

Test gayParship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Error with static Resources (Error: 418)