> Succesverhalen > Man zoekt man > Vrijdag de dertiende een ongeluksdag?

Man zoekt man

Vrijdag de dertiende een ongeluksdag?

Dat vrijdag de dertiende een ongeluksdag zou zijn, hebben John en George sterk weten te ontkrachten: "Het was die dag de eerste keer dat we elkaar ontmoetten. En sindsdien zijn we onafscheidelijk", vertelt John in dit ingestuurde succesverhaal.

John: "Nadat ik een tijd alleen heb gewoond en daar toch genoeg van kreeg, heb ik me op aanraden van een collega aangemeld bij Parship. Al vrij snel ontving ik een interesse berichtje van George. De twee dagen daarna mailden we intensief en het telefoongesprek volgde al vrij snel. Twee dagen later, op vrijdag de dertiende, was de eerste ontmoeting bij mij thuis. Tijdens de thee bleken we zoveel gemeen te hebben dat hij meteen is blijven eten. We hebben de hele avond gepraat en bij het afscheid hadden we allebei zo'n goed gevoel, dat ik twee dagen later alweer bij hem op bezoek ben geweest. Sindsdien zijn we tamelijk onafscheidelijk. We brengen onze vrije tijd zoveel mogelijk samen door. Omdat ik al een vakantie op de planning had staan, zijn we samen een midweek naar Friesland geweest. Dat heeft onze band alleen nog maar versterkt."

Overtuigd
"Sinds een aantal jaren ben ik gescheiden. George is al een groot aantal jaren weduwnaar en ieder van ons heeft twee volwassen uitwonende kinderen. Zij waren al eerder van onze homoseksuele gevoelens op de hoogte. Al vrij snel vertelden we aan onze kinderen over onze vriendschap; niet lang daarna maakten we wederzijds kennis. De reactie was zeer positief. Niets stond ons meer in de weg om onze liefde voor elkaar verder gestalte te geven. Vorige week, op de verjaardag van George, hebben we vriendschapsringen gekocht. Nu kan iedereen zien dat wij voor elkaar gekozen hebben. Ondanks het feit dat dit allemaal binnen vrij korte tijd heeft plaatsgevonden, zijn we er van overtuigd dat we de juiste partner hebben gevonden", sluit John af.

Test gayParship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Error with static Resources (Error: 418)